Študenti, vabljeni med prostovoljce!

Študenti, vabljeni med prostovoljce!

26. november, 2019

V sklopu obštudijskih dejavnosti Fakultete za upravo bo v kratkem pričela delovati sekcija za prostovoljstvo. Prostovoljstvo v Sloveniji ima dolgo tradicijo,  v to tradicijo pa želimo vključiti tudi študente, diplomante in zaposlene naše fakultete.

Prostovoljstvo prispeva k povezovanju organizacij in ljudi v lokalnih skupnostih ter omogoča ljudem, da si skozi prostovoljsko delo pridobijo neprecenljive izkušnje in osebnostno rastejo. Prostovoljci nudijo pomoč posameznikom v stiski, vračajo organizaciji, od katere so v preteklosti sami prejemali pomoč, višajo kakovost življenja  in spreminjajo svet na bolje.

S tem razlogom vabimo v našo sekcijo Prostovoljstvo FU vse študente, ki vas tovrstna dejavnost zanima. Naše aktivnosti bodo potekale v obliki mini formalnih in neformalnih srečanj, srečanja s predstavniki Slovenske filantropije in ostalih mrež prostovoljnih organizacij, usposabljanj in delavnic, udeležbo na prostovoljskih dogodkih in sodelovanjem v različnih prostovoljskih aktivnostih.
Vabljeni k prijavi v našo sekcijo!

Prijave zbiramo do vključno 6. 12. 2019 na e-naslov: crpo@fu.uni-lj.si.

Ob prijavi navedite, katera področja prostovoljstva vas zanimajo (medgeneracijsko, športni dogodki, bolnišnice, volitve, prireditve, knjižnice, inštrukcije  itd. ).