Sara Isaković motivirala udeležence 10. Študentske konference Fakultete za upravo

Sara Isaković motivirala udeležence 10. Študentske konference Fakultete za upravo

04. marec, 2020

Nosilka srebrne olimpijske medalje in mag. performance psihologije Sara Isaković in hitri zmenki z delodajalci ter strokovnjakom so zaznamovali utrip naše 10. Študentske konference. Dogodek je potekal pod naslovom Pozitivno mišljenje kot ključ uspeha: Biti uspešen in doseči cilj ob padcih v življenju.

Osrednja gostja dogodka Sara Isaković, nosilka srebrne olimpijske medalje in mag. performance psihologije, je študente motivirala v okviru interaktivnega predavanja na temo Kako preseči samega sebe in uspeti. Sara Isaković je bila po predavanju na voljo študentom tudi za individualne razgovore.

Na Študentski konferenci so v sodelovanju s Kariernimi centri Univerze v Ljubljani potekali tudi hitri zmenki z delodajalci. Študenti so imeli priložnost srečati se s predstavniki Ministrstva za javno upravo,  AJPES-a Ljubljana, CSD Ljubljana, enota Ljubljana-Šiška, CSD Ljubljana, Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Društva Vita, Osnovne šole Vižmarje Brod, Pristopa, Javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada in Zveze prijateljev mladine Slovenije (ZPMS)

Oceno prvega vtisa in predstavitve pa jim je na hitrem zmenku s strokovnjakom podal mag. Nandakumar Chellappan Nair, strokovnjak za retoriko.

Foto: Nejc Razdrih, Fakulteta za upravo