Irena Žužek in Miha Lebič, prejemnika priznanj strokovnim sodelavcem Univerze v Ljubljani

Irena Žužek in Miha Lebič, prejemnika priznanj strokovnim sodelavcem Univerze v Ljubljani

19. december, 2019

Na Univerzi v Ljubljani je rektor prof. dr. Igor Papič v četrtek, 19. decembra 2019, v okviru Tedna Univerze tretje leto zapored podelil priznanja strokovnim sodelavcem. Z naše fakultete sta ga prejela Irena Žužek iz Svetovalno-izobraževalnega centra ter Miha Lebič, zdaj že nekdanji sodelavec, iz Raziskovalnega centra. Obema iskrene čestitke!

V obrazložitvi za prejem priznanja je bilo za naša prejemnika priznanj med drugim zapisano:

Irena Žužek

"Irena Žužek se je na fakulteti zaposlila leta 2000 kot pisarniški referent. Sprva je nudila strokovno in administrativno pomoč Inštitutu za lokalno samoupravo, kasneje pa Svetovalno-izobraževalnemu centru. Odlikuje jo odzivnost, strokovnost, naravnanost k iskanju rešitev, k pomoči in dobrim medsebojnim odnosom. "

Miha Lebič
"Miha Lebič se je zaposlil leta 2009 kot samostojni strokovni delavec. Sprva so njegove naloge obsegale predvsem analize podatkov z različnimi programskimi orodji, v letu 2011 pa je prevzel strokovno in administrativno pomoč raziskovalcem v Raziskovalnem centru. Miha je certificiran strokovnjak na področju prijave in vodenja raziskovalnih projektov. Je odgovoren sodelavec, s pozitivnim odnosom do dela in sodelavcev. "