Dan založbe

Dan založbe

Založba Fakultete za upravo vsako leto organizira dogodek, kjer se v družbi prijetnih sogovornikov spomnimo slovenskega kulturnega dne. Hkrati se zahvalimo avtorjem, ki so v preteklem študijskem letu izdali publikacijo v založbi.

2020
14. DAN ZALOŽBE FAKULTETE ZA UPRAVO je, zaradi situacije s koronavirusom, prestavljen. O točnem terminu vas pravočasno obvestimo.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Letošnji častni gost bo dr. Peter ČEFERIN. Odvetnik z najdaljšim poklicnim stažem v državi, doktor pravnih znanosti, dramatik, novinar, mojster karateja, avtor številnih strokovnih tekstov in leposlovnih del.

Ne zamudite izjemnega predavanja našega osrednjega gosta, ki nam bo skozi zanimive zgodbe pojasnil "Zakaj zaide odvetnik v leposlovje?"
Za dobro glasbo bo poskrbela naša uspešna pop pevka, Anja RUPEL.

2019
Dan založbe Fakultete za upravo je potekal v torek, 5. marca 2019. Častni gost dogodka je bil eden najvidnejših predstavnikov slovenskega oglaševanja, kreativec Aljoša Bagola, sicer izvršni in kreativni direktor agencije Pristop Creative. Glasbena gostja je bila vrhunska slovenska pevka Alenka Godec.

Več...

 

2018
Dan založbe Fakultete za upravo je potekal v sredo, 7. marca 2018. Častna gostja dogodka je bila dr. Manca Košir, ki nas je na navdušujoč način popeljala v svet branja ter nam predstavila njegov pomen. Dogodek sta glasbeno popestrila Matjaž Jelen in Samo Jezovšek.
Več....

2017

Mojca Širok,

novinarka in publicistka, nam je na Dnevu založbe, ki je potekal 7. marca 2017, govorila o italijanskem političnem in družbenem okolju.

Več

2016

Prof. dr. Janez Grad,

velik ljubitelj in eden najboljših poznavalcev čmrljev v Sloveniji. Dan založbe je potekal 21. marca 2016. Predstavili smo knjigo Redkejše vrste čmrljev v Sloveniji, ki so jo napisali Janez Grad, Tomaž Oštir in Aljaž Jenič.

Več

2015

Matej Špehar,

poznavalec družabnih omrežij.

Več

2014

Ana Lukner,

ustanoviteljica Zavoda Anina zvezdica.

Več

2013 

Andrej Rozman - Roza

Priznani slovenski ustvarjalec predstav in pesmi za otroke, ustvarja pa tudi gledališke predstave in piše poezijo za odrasle.


Več