Dan založbe

Dan založbe

Znanstvena založba Fakultete za upravo vsako leto organizira dogodek, kjer se v družbi prijetnih sogovornikov spomnimo slovenskega kulturnega dne. Hkrati se zahvalimo avtorjem, ki so v preteklih dveh letih izdali publikacijo v znanstveni založbi.

2019
Vabimo vas, da se nam pridružite na Dnevu založbe Fakultete za upravo, ki bo potekal v torek, 5. marca 2019, ob 16. uri, v predavalnici 14.

Gost letošnjega dogodka bo Aljoša Bagola, izvršni in kreativni direktor na agenciji Pristop Creative, ki že skoraj 20 let snuje največje tržno komunikacijske projekte v Sloveniji in v širši regiji in je eden najvidnejših predstavnikov slovenskega oglaševanja. Poznamo ga tudi kot kolumnista, narekovalca trendov, modnega guruja, tekstopisca, motivacijskega govornika in predavatelja. Za svoje delo je prejel preko 150 domačih in mednarodnih nagrad in priznanj. Je redni član žirij in predavatelj na festivalih doma in v tujini, kolumnist strokovne revije Marketing magazin in predavatelj na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani.

Na dogodku nam bo v inspiracijsko motivacijskem govoru pojasnil vpliv dobre literature in branja na študij ter poslovno in zasebno življenje.
Obiskala nas bo tudi posebna glasbena gostja, Alenka Godec!

2018
Dan založbe Fakultete za upravo je potekal v sredo, 7. marca 2018. Častna gostja dogodka je bila dr. Manca Košir, ki nas je na navdušujoč način popeljala v svet branja ter nam predstavila njegov pomen. Dogodek sta glasbeno popestrila Matjaž Jelen in Samo Jezovšek.
Več....

2017

Mojca Širok,

novinarka in publicistka, nam je na Dnevu založbe, ki je potekal 7. marca 2017, govorila o italijanskem političnem in družbenem okolju.

Več

2016

Prof. dr. Janez Grad,

velik ljubitelj in eden najboljših poznavalcev čmrljev v Sloveniji. Dan založbe je potekal 21. marca 2016. Predstavili smo knjigo Redkejše vrste čmrljev v Sloveniji, ki so jo napisali Janez Grad, Tomaž Oštir in Aljaž Jenič.

Več

2015

Matej Špehar,

poznavalec družabnih omrežij.

Več

2014

Ana Lukner,

ustanoviteljica Zavoda Anina zvezdica.

Več

2013 

Andrej Rozman - Roza

Priznani slovenski ustvarjalec predstav in pesmi za otroke, ustvarja pa tudi gledališke predstave in piše poezijo za odrasle.


Več