Raziskovanje in svetovanje

Raziskovanje in svetovanje

  • Keyvisual 1
  • Keyvisual 2
  • Keyvisual 3

Letos že XXVI. Dnevi slovenske uprave

Fakulteta za upravo vsako leto septembra organizira konferenco Dnevi slovenske uprave. Letos bo na vrsti že 26. konferenca, ki nosi naslov "Od boljših predpisov k njihovemu učinkovitejšemu izvrševanju."

 

Več

 

Dnevi slovenske uprave

Izberi znanje

Svetovalno-izobraževalni center vam s ponudbo številnih strokovnih in specializiranih seminarjev omogoča, da svoje znanje še nadgradite in usmerite vašim kariernim potrebam.

Preverite aktualno ponudbo seminarjev.

Več

Seminarji in delavnice

Raziskovanje je temelj naše dejavnosti

Fakulteta za upravo se vključuje v številne raziskovalne projekte, tako domače, kot tudi mednarodne.

Vabljeni k ogledu projektov v teku in projektov, ki smo jih že zaključili.

Več

Raziskovalni projekti
Služba za raziskave in razvoj

Raziskovalni center sestavljajo raziskovalci/ke, ki se glede na predmet proučevanja povezujejo v raziskovalne in projektne skupine domačih in mednarodnih projektov ter proučujejo ekonomsko-finančne, upravno-pravne in informacijsko-organizacijske pojave, procese in prakse.

Svetovalno-izobraževalni center

V Svetovalno-izobraževalnem centru Fakultete za upravo skrbimo za usposabljanje javnih uslužbencev v Sloveniji, izvajamo pa tudi seminarje in delavnice po naročilu za zaključene skupine iz Slovenije in tujine.

Raziskovalni inštitut

V okviru fakultete deluje Raziskovalni inštitut Fakultete za upravo (SICRIS številka: 0590-002) pod vodstvom prodekanje za znanstveno-raziskovalno dejavnost prof. dr. Maje Klun.