Knjižnica

Knjižnica

  • Keyvisual 1
  • Keyvisual 2
  • Keyvisual 3

Čtalnica P9 bo v četrtek 15. 3. 2018 in 22. 3. 2018 med 12.00 in 14.30 zaprta za uporabnike.

 

 Prosimo za razumevanje!

 

Več

Nakup študijske literature

Učbenike in znanstvene monografije lahko sedaj kupite tudi v knjižnici FU ter plačate z gotovino ali Moneto.

Več

Nakup učbenikov

Modra polica

Knjižnica Fakultete za upravo vabi svoje člane k uporabi "Modre police". Prinesete lahko katerokoli leposlovno knjigo in/ali vzamete tisto, ki je še niste prebrali. 

O knjižnici

Knjižnica Fakultete za upravo je specializirana visokošolska knjižnica za področje javne uprave in upravne znanosti, ki ponuja svojim uporabnikom velik nabor znanstvenih in strokovnih monografij, revij, neknjižnega gradiva in uglednih podatkovnih baz.

Storitve

Ponujamo storitve kot so informacijsko-referenčne poizvedbe, izposoja, medknjižnična izposja, izdelava bibliografij raziskovalcev itd.itd., pa tudi številna izobraževanja, da bo pot do znanja prijetnejša.

Iskanje gradiva

Iskanje literature za študij je lahko zapleteno. A samo za tiste, ki si nočejo pomagati. Pomoč pa je doma v naši knjižnici, kjer vam bodo prijazne knjižničarke olajšale pot do pravih informacij..

Spletni informacijski viri

Svetovni splet je neusahljiv vir znanja in novih vedenj. Predstavljamo vam pregledno zbirko najbolj pomembnih mednarodnih baz podatkov, kjer lahko brezplačno brskate po e-revijah, e-člankih, e-knjigah itd.

Knjižnične novosti

Bodite na tekočem in spremljajte novosti, ki jih redno pridobivamo.

FAQ

Prebrskajte po pogostih vprašanjih in odgovorih. (Foto: FreeDigitalphotos.net)