2. Akademija javnega sektorja

2. Akademija javnega sektorja

04. oktober, 2016

Svetovalno-izobraževalni center Fakultete za upravo 15. novembra 2016  organizira 2. Akademijo javnega sektorja. Nosilna tema akademije je »Moj vodja – kje si, ko potrebujem tvojo (psihično) podporo?«. Udeležba je brezplačna, število mest pa je že zapolnjeno.

V prvem delu bo potekal pogovor o tem, kakšen vpliv ima vodja na zaposlenega. Ali je torej vodja za zaposlenega vzornik in spodbujevalec njegovega razvoja ali pa vodja nastopa v vlogi, ki onemogoča razvoj zaposlenega in povzroča pri slednjem neprijetna občutja. Svoj pogled na tematiko nam bodo podali odlični vodje in menedžerji, ki so s svojim delovanjem lahko primer dobre prakse.

Nadaljevali bomo z okroglo mizo o psihičnem nasilju v javni upravi in njegovem vplivu na organizem posameznika. Namen okrogle mize je, da se o tematiki začnemo odkrito pogovarjati. Svoj pogled nam bodo predstavili strokovnjaki in izkušeni poznavalci področja osebnostnega razvoja posameznika.

Zaključili bomo s predavanjem na temo psihičnega nasilja v korelaciji vodja – zaposleni, kjer bo svoje znanje in izkušnje z nami delil priznani strokovnjak na področju psihoterapije.

Vabljeni!