Obštudijske dejavnosti

  • Keyvisual 1
  • Keyvisual 2
  • Keyvisual 3

Študija primera!

Študija primera je pristop pri celovitem raziskovanju pojavov, procesov in postopkov s pomočjo proučevanja posameznih primerov (družbenih enot, družbenih procesov in postopkov, proizvodov materialne in duhovne kulture)  v njihovem realnem življenjskem kontekstu.  Vabljeni k sodelovanju!

Več

 

 

Aktiviraj se!

Hej, študent/-ka FU! Sifotografski navdušenec in besno klikaš tebi zanimive motive? Predstavi nam svoje delo.

Z vodjo fotosekcije se lahko dogovorite za organizacijo razstave. Če nabirka fotografij še ni dovolj velika potem pa hitro na sestanek sekcije in v lov na motive.

Organiziraj lastno razstavo

Če ti jezik teče kot namazan, potem so sestanki Debatnega kluba kot nalašč zate. Srečujejo se enkrat tedensko in pilijo svoje retorične sposobnosti.

Na fakulteti zdaj že kar tradicionalno poteka tudi mednarodni debatni turnir. Prijetno mednarodno vzdušje, katerega del si lahko tudi ti.

Debaterji so naš ponos že vrsto let
Fotosekcija

Učenje je vedno najlažje na lastnih napakah. S seboj namreč prinesemo fotografije, jih ocenimo in skušamo ugotoviti, ali bi bile lahko še boljše in kako bi to dosegli.

Debatni klub

Debata je idealna metoda za razvijanje razumevanja, uporabe in integracije znanja ter reševanje problemov. Pomaga pri prenovi in posodobitvi pouka,  interdisciplinarnem povezovanju in izboljšanju informacijske pismenosti.

Študija primera

Študij primera poteka tudi v obliki domačih in mednarodnih tekmovanj. Gre za reševanje realnega dogodka, ki vključuje odločitev, izziv, priložnost ali problem, s katerim se srečuje oseba oziroma skupina ljudi v določeni organizaciji.

Košarka

Cilj sekcije so vidne uvrstitve na univerzitetni košarkarski ligi ter vidne uvrstitve na mednarodnih turnirjih.

Mali nogomet

Tekmovanje v malem nogometu je vsako leto bolj odmevno in gradi prepoznavnost posamezne  fakultete, saj so športni izidi stalna tema študentskih pogovorov v prostem času.

Odbojka

Odbojka ni le rekreacija, je tudi druženje in doseganje skupnih tekmovalnih ciljev v univerzitetni ligi. Saj veste, daljša kot je "klop", večje so možnosti za dobre dosežke.