Soba pobega

Soba pobega Drzni si upravljati prihodnost

O sobi pobega

Soba pobega (angleško escape room) je vrsta detektivske in avanturistične igre, ki poteka v določenem prostoru, v katerem je zaklenjena skupina ljudi. Udeleženci morajo s pomočjo predmetov, ki so jim na voljo v sobi, rešiti uganke, odkleniti ključavnice, dešifrirati kode in poiskati sledi, da pridejo na prostost v določenem času. Sobe so zasnovane tako, da morajo udeleženci med seboj sodelovati, se povezovati in uporabiti svoje sposobnosti logičnega sklepanja. Gre za tematske izkušnje, novo znanje, aktivacijo spomina in vključitev vseh petih čutil. Sobe pobega ponujajo zabavne zgodbe, prisilijo igralce, da razmišljajo in se učijo. Igralcem omogočijo, da aktivno sodelujejo in se vživijo v razburljivo situacijo.

O igri

Na Fakulteti za upravo smo sobo pobega tematsko priredili na način, da so uganke, predmeti, skriti namigi, logične povezave neposredno povezane z vsemi področji raziskovanja na fakulteti. Igra se začne v pisarni javnega uslužbenca nekaj desetletij nazaj, nato se morate prebiti v prihodnost, kjer vas čakajo novi izzivi, od tam pa se osvobodite na prostost. Uganke, skriti namigi idr. so zasnovani tako, da se jih lahko prilagodi igralcem.

Soba pobega na Fakulteti za upravo je namenjena:

  • dijakom,
  • študentom,
  • strokovni javnosti,
  • vsem ostalim zainteresiranim.


Obisk sobe je primeren za team buildinge, izvajanje študijskega procesa, druženje ali preprosto za zabavo.

Rezervacija

Soba pobega čaka svoje obiskovalce v 2. nadstropju Fakultete za upravo. Luč je ugledala v času informativnih dni, v njej so prvi obiskovalci že preizkusili svoje znanje in sposobnosti in bili navdušeni. Igra traja eno uro.

Zberite pogum, povežite se v skupino 3-6 oseb in pošljite prijavo na elektronski naslov: sobapobega@fu.uni-lj.si.

Deležni boste nepozabnega doživetja!

Termini po dogovoru.

Za vse dodatne informacije smo na voljo na telefonski številki: 01 5805 540 ali 01 5805 588.

Cenik

Skupina 3-6 oseb = 35 EUR (cena vključuje DDV).
Dijaki, študenti Univerze v Ljubljani = brezplačno.