Študijska praksa

Prek študentske prakse do zanesljivega kadra

Za študente Fakultete za upravo je opravljanje prakse obvezno, zato vas vabimo, da jih gostite v svoji organizaciji. Spoznajte prednosti.

  • Spoznajte znanje, ki ga dajemo študentom.
  • Uporabite rešitve, ki jih študenti poznajo.
  • Spoznajte svoje morebitne sodelavce in zanesljivo preverite njihovo kakovost.

Preizkus nove pozicije za reorganizacijo poslovanja
Veliko delodajalcev izkusi predvsem dve sledeči prednosti študijske prakse. Ko se poslovanje določene organizacije ali podjetja razširi do te mere, da bi bilo potrebno zaposliti nov kader, pa ob tem obstaja veliko tveganje, lahko delodajalec preizkusi novo delovno mesto s študentom, ki ga vzame na študijsko prakso.

Študenti Fakultete za upravo imajo interdisciplinarno znanje, ki vam pri reorganizaciji poslovanja pomaga, vi pa lahko preizkusite, če bi se vam nova zaposlitev izplačala.

Intervju, ki traja 4 tedne
Če pa se delovno mesto odpre in je potrebno, pa je rešitev kot na dlani. Pravkar ste namreč imeli na preizkusu študenta, ki je tik pred diplomo.

Na nobenem intervjuju za službo ne boste kandidata spoznali toliko, kot študenta med študijsko prakso v svoji organizaciji.

"Študenti se lahko izkažejo za zanesljive sodelavce, saj ugotavljamo, da se jih kar 26 odstotkov pri delodajalcu, ki je nudil študijsko prakso, tudi zaposli."

 

 Stopite v stik z nami