Pridružite se našemu pevskemu zboru FULseSlishi!

Pridružite se našemu pevskemu zboru FULseSlishi!

04. oktober, 2018

Ali radi pojete pod tušem, v avtu, doma...?  Ali bi radi preizkusili nekaj novega in se ob tem zabavali, spoznali nove prijatelje, kvalitetno preživeli svoj prosti čas in še mnogo več? Če je odgovor DA,  potem je čas, da se nam pridružite, v našem novem pevskem zboru FULseSlishi, v katerem bomo glasove združili zaposleni in študenti naše fakultete!

Peli bomo odlične pop&rock skladbe, ki jih bomo spolirali, sfrizirali in jih nato izvedli za javnost za zabavo. Pesmi na vajah bomo izbirali glede na naše želje tako, da bo zadoščeno vsem okusom. Zveni dobro, kajne? Zabavno bo, to je zagotovo.

KDO: Pevskemu zboru se lahko pridružite vsi zaposleni in študenti, brez stroge avdicije (naša zborovodkinja Jana bo pred začetkom le preizkusila naše glasove  -za vsakega potrebuje malo več kot minuto , zato to ne bo noben bav-bav) in brez pritiska. Bomo le skupina ljudi, ki ljubi petje, ob tem pa lahko izboljšamo tudi svoj glas.
ZAKAJ: Zato, ker bi radi pozabili na stres, študij, službo in ker radi pojemo.
KDAJ: vsako sredo, od 16h do 18h. Prva vaja z avdicijo 7. 11. 2018.
CENA: brezplačno (na vajah bo poskrbljeno tudi za vodo in sok)
KOORDINATORKA: Mojca Robas
ZBOROVODKINJA: Jana Arbeiter

Prijave so obvezne in jih sprejemamo do vključno 5. 11. 2018 na naslov crpo@fu.uni-lj.si.

Ob zadostnem številu prijav začnemo z »avdicijo« 7. 11. 2018, ko bo že prva vaja, kjer bomo začeli peti in to na glas…ZELO  na glas .. da se na nas bo FULSlishal!

Vljudno vabljeni!

Več>>