Natečaj Premik naprej 2017

Natečaj Premik naprej 2017

25. april, 2017

Spremembe v družbi, v zadnjem času pospešene s hitrim razvojem in široko uporabo informacijske tehnologije, zahtevajo neprestano prilagajanje novim situacijam in izkoriščanje širokega razvojnega potenciala. Obstoječe stanje, pogosto nespremenjeno leta ali desetletja, ponuja široke možnosti za spremembe, nadgradnje in inovacije. Ti premiki so lahko na sistemski ali operativni ravni, lahko vključujejo nove informacijske rešitve, aplikacije ali e-storitve, prenovo poslovnih procesov, spremembo okolja, pravnih in drugih norm ter spremembe v organizacijskih strukturah in zaposlenih.

Vsi ti premiki naprej ter dobre in uresničljive ideje ne smejo ostati neopaženi, saj je dobre izkušnje in uspehe pomembno deliti z drugimi. Zato vas vabimo, da nam in širši javnosti tudi v letu 2017 predstavite vaš premik naprej tako, da se prijavite na natečaj za naj izboljšavo v javni upravi Premik naprej 2017.

Natečaj prispeva k prepoznavanju in promociji dobrih ter inovativnih praks in spodbuja ustvarjanje ter razvoj inovativnih premikov za bolj učinkovito in uspešno javno upravo kot gibalo družbenega razvoja. Natečaj je priložnost, da svoje dosežke predstavite slovenski strokovni in širši javnosti.

Izbrali bomo do pet predlogov, med katerimi bo strokovna komisija, sestavljena iz strokovnjakov s področja javnega sektorja, izbrala najboljšega. Odločitev komisije bo dokončna. Zmagovalec bo priznanje Premik naprej 2017 prejel v okviru dogodka XXIV. Dnevi slovenske uprave (DSU), 22. septembra 2017.

Svoj Premik naprej 2017 prijavite z izpolnitvijo priloženega prijavnega obrazca PREMIK NAPREJ 2017 in ga pošljite na e-naslov prenos.znanja@fu.uni-lj.si.

Rok za oddajo prijave je 30. 6. 2017.