Nataša Ferderber in Andrej Dejan Akoth Owaga, prejemnika priznanj strokovnim sodelavcem Univerze v Ljubljani

Nataša Ferderber in Andrej Dejan Akoth Owaga, prejemnika priznanj strokovnim sodelavcem Univerze v Ljubljani

04. december, 2018

Na Univerzi v Ljubljani so v ponedeljek, 3. decembra 2018, v okviru Tedna Univerze drugo leto zapored podelili priznanja strokovnim sodelavcem Univerze. Z naše fakultete sta priznanje prejela Nataša Ferderber, predstojnica Referata za študijske zadeve, in Andrej Dejan Akoth Owaga, receptor.

Prejemnike priznanj sta na slavnostnem dogodku nagovorila rektor Univerze v Ljubljani prof. dr. Igor Papič in lanskoletna prejemnica priznanja, dolgoletna strokovna sodelavka Univerze v Ljubljani Marjana Slobodnik.

V obrazložitvi za prejem priznanja je bilo za naša prejemnika priznanj med drugim zapisano takole:

Nataša Ferderber

"Nataša Ferderber je vodenje Referata za študijske zadeve prevzela leta 2010. Njeno delo odlikuje odzivnost, strokovnost ter naravnanost k iskanju rešitev. Pri komunikaciji s študenti se vedno postavi v vlogo študenta in jim skuša pomagati po najboljših močeh. Delo organizira na način, da poteka nemoteno, sodelavke seznanja z novostmi in ima poseben občutek za odnose med sodelavci. Ves čas se tudi dodatno izobražuje in pridobiva dodatna znanja. Je izjemna sodelavka, vedno pozitivna in odgovorna do dela."

Andrej Dejan Akoth Owaga


"Andrej Dejan Akoth Owaga je na fakulteti zaposlen že več kot 15 let. Poleg svojega rednega dela na recepciji opravlja tudi vlogo glavnega trenerja moške in ženske košarkarske ekipe. Z moško košarkarsko ekipo je dosegel izjemne rezultate v Univerzitetni košarkarski ligi in v tujini. V letu 2018 je bil izjemen tudi njegov prispevek pri projektu mobilne sobe pobega, ki je gostovala skoraj po vsej Sloveniji."

Nataši Ferderber in Andreju Dejanu Akothu Owagi iskreno čestitamo!


Skupinska fotografija vseh prejemnikov in fotografiji s podelitve priznanj: Foto studio NORA, d. o. o.