Nagradni natečaj za študente FU na temo "Zakaj uporabljati eDavke?"

Nagradni natečaj za študente FU na temo "Zakaj uporabljati eDavke?"

11. marec, 2019

Na fakulteti že vrsto let sodelujemo s Finančno upravo Republike Slovenije na področju ozaveščanja in dviga davčne kulture.  Tokrat študente FU vabimo k izdelavi kratkega videa (igranega/posnetega/animacije), stripa ali drugega promocijskega izdelka na temo »Zakaj uporabljati eDavke«?

S sodobnimi elektronskimi storitvami se želi Finančna uprava približati davčnim zavezancem, in jim poenostaviti izpolnjevanje njihovih obveznosti in uveljavljanje njihovih pravic. Posebej bi izpostavili nedavno uvedbo mobilne aplikacije eDavki in prenovo portala eDavki. Študente vabimo, da nam posredujejo svoje razmišljanje, če in zakaj mislite, da je s FURS-om pametno poslovati elektronsko?

Vsa opažanja, pobude, komični vložki in kritike so dobrodošle. :)

Želimo si, da izrazite vašo ustvarjalnost in vaš pogled na poslovanje s Finančno upravo. Vi ste prihodnost in vaše mnenje je za nas zelo pomembno.

Udeležencev ne želimo omejevati, zato si format videa lahko izberete sami. Dolžina posameznega kratkega filma je najmanj 1 minuto in največ 3 minute. Za nagrado se lahko potegujete posamezniki ali ekipe z največ tremi člani.

Kaj morate narediti?
Do vključno 1. 4. 2019 kratek video (avdio-video posnetek ali animacijo) pošljite svoj izdelek na mitja.decman@fu.uni-lj.si ali maja.klun@fu.uni-lj.si.

Najboljši prispevki bodo nagrajeni.

Prispevek bo FURS uporabil v promocijske namene na spletni strani in družbenih omrežjih.

PS: če bodo na posnetkih osebe, se v primeru, da prejmete nagrado, pričakuje, da te osebe podpišejo izjavo, da se strinjajo, da se posnetek prikaže javnosti.