Fakulteta uspešno podaljšala evropsko akreditacijo EAPAA za študijska programa 1. stopnje

Fakulteta uspešno podaljšala evropsko akreditacijo EAPAA za študijska programa 1. stopnje

19. september, 2018

Na Fakulteti za upravo Univerze v Ljubljani smo za svoja študijska programa 1. stopnje (Visokošolski študijski program Uprava in Univerzitetni študijski program Upravljanje javnega sektorja) uspešno podaljšali najprestižnejšo mednarodno akreditacijo na področju visokošolskega in univerzitetnega izobraževanja za javno upravo, ki jo podeljuje združenje EAPAA (European Association for Public Administration Accreditation). Akreditacija je veljavna za obdobje od leta 2018 do leta 2025.

Ponovna akreditacija dodiplomskih programov, ki je potekala junija 2018,  je za našo fakulteto veliko priznanje, saj dokazuje, da sta vsebina in izvedba programov kakovostni in sodita med najboljše evropske visokošolske oz. univerzitetne izobraževalne programe s področja javne uprave. Akreditacija EAPAA zagotavlja študentom Fakultete za upravo, da študirajo na visokokakovostnih programih, ki so mednarodno primerljivi.

Fakulteta za upravo ima EAPAA mednarodno akreditirane programe na 1. stopnji (visokošolski Uprava in univerzitetni Upravljanje javnega sektorja) kot tudi na 2. stopnji (Uprava - Upravljanje javnega sektorja).

 

Več informacij o EAPAA>>.