Aplikacija FU Student za Android, kmalu tudi za iPhone

Aplikacija FU Student za Android, kmalu tudi za iPhone

06. marec, 2018

V spletni trgovini Google Play je na voljo brezplačna aplikacija FU Student, ki jo je za svoje diplomsko delo razvil študent programa Upravne informatike z naše fakultete.

Z aplikacijo FU Student, ki jo bomo v prihodnje še nadgrajevali, na fakulteti želimo dobiti povratne informacije o kakovosti izvajanja vaj in predavanj, na osnovi katerih bomo lahko popravili oz. izboljšali njihovo izvedbo. Zato vse naše študente lepo vabimo k uporabi aplikacije, ocenjevanju in predvsem podajanju konstruktivnih predlogov in pripomb.

Aplikacija temelji na urniku in je namenjena študentom Fakultete za upravo, da z njo ocenijo oz. podajo povratne informacije o izvedenih predavanjih in vajah. Uporabnik - študent si anonimno nastavi letnik, program in smer, ki jo obiskuje, aplikacija pa ga nato usmeri na urnik, ki se dnevno posodablja. Študent lahko z ocenami in komentarjem poda povratno informacijo za vsake vaje in predavanja, ko se le-ta končajo. Po opravljenem ocenjevanju študent vidi tudi skupno povprečno oceno izvedbe.