8. Študentska konferenca Fakultete za upravo

8. Študentska konferenca Fakultete za upravo

17. januar, 2018

8. Študentska konferenca Fakultete za upravo z naslovom “Družbena omrežja kot priložnost ali ovira pri zaposlitvi”, se je odvijala v torek, 16. 1. 2018, in je bila zelo dobro obiskana, saj so se jo udeležili tudi študenti z drugih fakultet Univerze v Ljubljani.

V prvem delu konference smo skupaj s priznanima predavateljema psihologom dr. Aleksandrom Zadelom in specialistom nevrologom dr. Zvezdanom Pirtoškom v okviru interaktivnih motivacijskih predavanj poiskali odgovore na to, kako ustvariti priložnost zase in ali si znamo postavljati lastne meje glede vpliva družbenih omrežij na koncentracijo med študijem.

V drugem delu dogodka so študenti na hitrih zmenkih vzpostavljali stik z različnimi delodajalci iz javnega in zasebnega sektorja (GORENJE, d.d., LEK d.d., STUDIO MODERNA d.o.o., OPTIWEB d.o.o., UE Ljubljana, GENERALI zavarovalnica d.d. Ljubljana, Finančna uprava Republike Slovenije (FURS), DANFOSS TRATA d.o.o. , LIDL Slovenija d.o.o. k.d., COMPETO, kadrovske storitve d.o.o., Javni sklad RS za kulturne dejavnosti (JSRSKD), TAKTIKA PLUS Efektivni Management: svetovanje, izobraževanje, trening, d.o.o., ZAVOD UP, zavod za upravno poslovanje). Na hitrih zmenkih s strokovnjaki pa so študentje pridobili tudi nasvete glede kompetenc (pregled CV-ja in življenjepisa, ocena prvega vtisa, ocena javnega nastopanja).

Konferenco je z zanimivim predavanjem “Moč zmagovalne miselnosti” zaključila Alenka Kaštrun.