Klub diplomantov

Klub diplomantov

 • Keyvisual 1
 • Keyvisual 2
 • Keyvisual 3

Mreženje

Klub nudi vzpodbudno okolje za ohranjanje povezanosti med diplomanti Fakultete za upravo z učitelji, sodelavci in partnerji fakultete.

Omogoča osebni in strokovni razvoj posameznikom in organizacijam ter promovira upravno znanje in dosežke svojih članov v okolju kluba.

Včlanite se

 

Postani član kluba diplomantov Fakultete za upravo

Klub diplomantov Fakultete za upravo je bil ustanovljen v začetku leta 2007 ob praznovanju častitljivega jubileja, 50. obletnici delovanja fakultete.

V klubu je združenih čez 200 stanovskih kolegic in kolegov, diplomantov vseh študijskih programov preteklih generacij Fakultete za upravo in njenih predhodnic, ki so zaposleni v različnih institucijah javnega in zasebnega sektorja, kar daje vsebini in širini dela kluba še posebno vrednost in pomen.

Nagovor predsednika

Pridruži se nam na omrežju LinkedIn

Klub diplomantov Fakultete za upravo vas vabi, da se povežete tudi na omrežju LinkedIn.

Po novem mrežimo tudi na LinkedInu

Klub diplomantov je prostovoljno združenje posameznikov, ki deluje z namenom sodelovanja in druženja diplomantov Fakultete za upravo Univerze v Ljubljani. Člani so diplomanti vseh študijskih programov različnih vpisnih generacij fakultete.

 • Klub nudi vzpodbudno okolje za ohranjanje povezanosti med diplomanti Fakultete za upravo z učitelji, sodelavci in partnerji fakultete.
 • Omogoča osebni in strokovni razvoj posameznikom in organizacijam ter promovira upravno znanje in dosežke svojih članov v okolju kluba.
 • Skrbi za ugled poklica in izobrazbe, ki jo zagotavlja Fakulteta za upravo ter podpira razvoj njene izobraževalne in raziskovalne dejavnosti. 

V klubu lahko diplomanti svoje pridobljeno znanje in izkušnje plemenitijo in ga prenašajo na svoje kolege ter sodelujejo s fakulteto na najrazličnejših področjih:

 • kot sodelavci seminarjev, delavnic in strokovnih srečanj v okviru Svetovalno-izobraževalnega centra fakultete in Karierne točke fakultete,
 • kot mentorji pri študijski praksi študentov in drugih oblikah pedagoškega dela,
 • kot udeleženci podiplomskega izobraževanja,
 • kot organizatorji športnih, kulturnih in družabnih srečanj diplomantov Fakultete za upravo in
 • kot organizatorji srečanj, ki bodo povečevala strokovno razpoznavnost in zaposlitvene možnosti diplomantov.

Članstvo v klubu diplomantov pomeni tudi priložnost za srečevanje in druženje z nekdanjimi sošolci/kami, priložnost za obujanje spominov, priložnost za izmenjavo informacij in izkušenj ter mreženje, priložnost za profesionalni razvoj (pridobivanje novih znanj in informacij) in sprostitev, saj to ob obilici dela in zadolžitev vsi potrebujemo. Ohranjevanje stikov po zaključku študija predstavlja možnost pridobitve mnogih informacij in izmenjavo bogatih izkušenj med diplomanti.

Ugodnosti za člane

Kot član Kluba diplomantov Fakultete za upravo ste upravičeni do številnih ugodnosti. Preverite, katerih!

Želim se včlaniti

Po včlanitvi v Klub diplomantov boste lahko dostopali do baze članov, ki  vam omogoča medsebojno komuniciranje.

Kontakti

Imate ideje za sodelovanje, bodoče dogodke? Želite postati aktivni član kluba in sooblikovalec/-ka vsebin? Stopite v stik z nami! (Foto: FreeDigitalPhotos.net)

Prijava

Si že član? Prijavi se s svojimi kontaktnimi podatki.

Spletna knjigarna

Pri delu vam bo prav prišla tudi strokovna literatura Znanstvene Založbe Fakultete za upravo.

 

Svetovalno-izobraževalni center

Svetovalno-izobraževalni center vam s ponudbo zanimivih strokovnih in specializiranih seminarjev omogoča, da svoje znanje dodatno nadgradite in ga usmerite v uspešen karierni razvoj.