Poletna šola za dijake

Poletna šola za dijake

13. julij, 2020

Dijaki in dijakinje, če še ne veste, kaj bi študirali, je brezplačna Poletna šola Kariernih centrov Univerze v Ljubljani odlična priložnost, da spoznate fakultete in akademije Univerze v Ljubljani. Fakulteta za upravo se vam bo predstavila v ponedeljek, 24. avgusta 2020, ob 11. uri.

Spoznajte naš študij, ki vam zagotavlja široko uporabno znanje z različnih področij, kot so npr. uprava, ekonomija, organizacija, informatika, pravo… ter pridobitev praktičnih izkušenj že tekom študija!

Pri študiju vas bodo z osebnim pristopom spodbujali profesorji in sošolci, ki že imajo izkušnje s študijem! Študij na Fakulteti za upravo je zelo zanimiv, saj uporabljamo inovativne metode učenja, kot so brainstormingi, soba pobega, medpredmetno povezovanje, debate…. Izkusili boste lahko tudi številne možnosti študijskih izmenjav po celem svetu in se še naprej ukvarjali z najljubšim športom ali hobijem v okviru obštudijskih dejavnosti!

Prijavite se na našo predstavitev in pobliže spoznajte študijske programe 1. stopnje: 
•    visokošolski strokovni študijski program Uprava (mednarodna akreditacija EAPAA),
•    univerzitetni študijski program Upravljanje javnega sektorja (mednarodna akreditacija EAPAA),
•    interdisciplinarni univerzitetni študijski program Upravna informatika.

Če se odločite za študij na univerzitetnem študijskem programu Upravljanje javnega sektorja, vam bodo uresničljive tudi možnosti za delo v evropskih inštitucijah, tako v tujini kot doma, saj lahko v 2. letniku izberete študijsko smer Upravljanje v Evropski uniji!

Se vidimo!:)