Online pogovor: "Notranji izzivi dela od doma zaposlenih v javnem sektorju"

Online pogovor: "Notranji izzivi dela od doma zaposlenih v javnem sektorju"

07. april, 2020

Na Fakulteti za upravo smo se odločili, da v okviru projekta Pomaga(j)mo! organiziramo tudi online pogovore, saj bomo s pomočjo njih iskali odgovore na vprašanja in izzive, s katerimi se soočajo mnogi zaposleni v javnem sektorju, nudili pomoč in podporo sodelujočim ter na takšen način skušali prispevati svoj delež.

Prvi online pogovor ima naslov »Notranji izzivi dela od doma zaposlenih v javnem sektorju« in bo v četrtek, 16. 4. 2020, od 16.00 – 17.00.

Z vami bodo: dr. Jernej Buzeti, prodekan Fakultete za upravo, dr. Eva Boštjančič, oddelek za psihologijo FF, dr. Janez Stare, dekan Fakultete za upravo, in dr. Katarina Kompan Erzar, psihoterapevtka ŠRCD, TEOF.

Pogovor je brezplačen, potrebna pa je prijava tukaj>>

Izziv dela od doma zaradi epidemije korona virusa, s katerim se trenutno srečujemo številni, je večini od nas spremenil tudi način dela in sodelovanja s sodelavci, poslovnimi partnerji in strankami. Situacije, v katerih se nahajamo, so situacije, na katere se ne moremo povsem vnaprej pripraviti in so vsem nam izziv, kako se na to prilagoditi, sprejeti ter kako vse to doživljati in sprejemati v sebi. Odzivi zaposlenih so različni. Številni vidijo takšne situacije kot priložnost in izziv za razvoj sebe, drugi takšne situacije doživljajo popolnoma drugače, in sicer v obliki tesnobe, notranje stiske, živčnosti, nezmožnosti dela na organiziran način itd.

Več>>