Jesenski posvet za tutorje

Jesenski posvet za tutorje

18. september, 2017

Jesenski posvet za tutorje bo potekal v znamenju osrednje teme Tutorstvo kot družbena odgovornost. Odvijal se bo v ponedeljek, 25. septembra 2017, na Pravni fakulteti, predavalnica Siva, od 9. do 15. ure.

V okviru posveta bo, tako kot lani, potekala info tržnica s predstavniki različnih organizacij, ki so lahko v podporo pri tutorskem delu.

Vabimo vas, da se udeležite tudi delavnic, ki bodo potekale v okviru Jesenskega izobraževanja za koordinatorje tutorjev in tutorje, znotraj katerega vam omogočamo izbiro med kar osmimi (8) različnimi delavnicami:
- v tednu pred posvetom, od 18. do 22. septembra, lahko razširite svoje kompetence komuniciranja s študenti, ki prihajajo iz hrvaškega in španskega govornega področja (intenzivna začetna tečaja hrvaščine in španščine), in
- v tednu po posvetu, od 26. do 29. 9., pa se udeležite delavnic, ki bodo krepile vaše generične kompetence dobrega tutorja: vodenje razgovora s tutorandom, organizacija dela tutorja, učinkovita izraba kognitivnih potencialov.

Več in dostop do prijave najdete v programu>>