Dan založbe 2019 in podelitev nagrad najuspešnejšim študentom in diplomantom ter priznanj za pedagoško in raziskovalno odličnost v letu 2018

Dan založbe 2019 in podelitev nagrad najuspešnejšim študentom in diplomantom ter priznanj za pedagoško in raziskovalno odličnost v letu 2018

13. februar, 2019

Vabimo vas, da se nam pridružite na Dnevu založbe Fakultete za upravo, ki bo potekal v torek, 5. marca 2019, ob 16. uri, v predavalnici 14.

Gost letošnjega dogodka bo Aljoša Bagola, izvršni in kreativni direktor na agenciji Pristop Creative, ki že skoraj 20 let snuje največje tržno komunikacijske projekte v Sloveniji in v širši regiji in je eden najvidnejših predstavnikov slovenskega oglaševanja. Poznamo ga tudi kot kolumnista, narekovalca trendov, modnega guruja, tekstopisca, motivacijskega govornika in predavatelja. Na dogodku nam bo v inspiracijsko-motivacijskem govoru pojasnil vpliv dobre literature in branja na študij ter poslovno in zasebno življenje.

 Obiskala nas bo tudi posebna glasbena gostja Alenka Godec. Foto: Boštjan Tacol

Na dogodku bomo podelili tudi nagrade najuspešnejšim študentom in diplomantom 2017/18 ter priznanja za pedagoško in raziskovalno odličnost 2018.

 

Prisotnost se študentom šteje v kompetenčni dogodek.

Rezervirajte si termin.

 

 

 

 

*Prireditev ob Dnevu založbe je javni dogodek, na katerem bo potekalo tudi fotografiranje, in sicer za namen promocije fakultete / založbe na spletni strani FU in njenih družabnih omrežjih (FB, Instagram).