9. Študentska konferenca

9. Študentska konferenca

18. december, 2018

Že razmišljate, kakšna bo vaša karierna pot? Vas morebiti zanima zaposlitev v tujini ali pa želite izkoristiti svoj potencial in potencial okolice ter ustanoviti lastno podjetje? Kakšne so pravzaprav vaše možnosti?
 
Pridružite se nam na 9. Študentski konferenci Fakultete za upravo z naslovom "̎KARIERNE PRILOŽNOSTI IN IZZIVI V DOMAČEM IN MEDNARODNEM OKOLJU", ki bo potekala 17. januarja 2019 na Fakulteti za upravo.

V prvem delu konference bomo skupaj z Natašo Goršek Mencin, politično poročevalko Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji, in Markom Gučkom, direktorjem podjetja GoOpti d.o.o., v okviru interaktivnih motivacijskih predavanj poiskali odgovore na uvodna vprašanja.

V drugem delu konference boste imeli priložnost vzpostaviti stik z različnimi delodajalci in se za nasvet glede vaših kompetenc (pregled življenjepisa, ocena prvega vtisa, LINKED-IN delavnica itd.) obrniti na strokovnjake v okviru hitrih zmenkov.

Za zaključek konference boste prisluhnili predavanju Jaz kot "blagovna znamka" – iskanje priložnosti na internetu, ki ga bo izvedel Karierni center UL.

Udeležba na konferenci je brezplačna, število mest je omejeno. Program konference je sestavljen iz več delov, prijaviti se je treba na vsakega posebej.

Podrobnejši program konference si lahko ogledate tukaj, kjer se tudi prijavite na posamezni del konference.


Vljudno vabljeni!