8. Študentska konferenca Fakultete za upravo

8. Študentska konferenca Fakultete za upravo

20. december, 2017

Se sprašujete, kako iz nič ustvariti priložnost zase? Si postavljate lastne meje glede vpliva družbenih omrežij na vašo koncentracijo med študijem?

Vabimo vas, da se nam pridružite na 8. Študentski konferenci Fakultete za upravo z naslovom “DRUŽBENA OMREŽJA KOT PRILOŽNOST ALI OVIRA PRI ZAPOSLITVI”, ki bo potekala 16. 1. 2018 na Fakulteti za upravo.

V prvem delu konference bomo skupaj s priznanima predavateljema psihologom dr. Aleksandrom Zadelom in specialistom nevrologom dr. Zvezdanom Pirtoškom v okviru interaktivnih motivacijskih predavanj poiskali odgovore na uvodni vprašanji.

V drugem delu konference boste imeli priložnost vzpostaviti stik z različnimi delodajalci iz javnega in zasebnega sektorja (GORENJE, d.d., LEK d.d., STUDIO MODERNA d.o.o., OPTIWEB d.o.o., UE Ljubljana, GENERALI zavarovalnica d.d. Ljubljana, Finančna uprava Republike Slovenije (FURS), DANFOSS TRATA d.o.o. , LIDL Slovenija d.o.o. k.d., COMPETO, kadrovske storitve d.o.o., Javni sklad RS za kulturne dejavnosti (JSRSKD), TAKTIKA PLUS Efektivni Management: svetovanje, izobraževanje, trening, d.o.o., ZAVOD UP, zavod za upravno poslovanje) ter se za nasvet glede vaših kompetenc (pregled CV-ja in življenjepisa, ocena prvega vtisa, ocena javnega nastopanja) obrniti na strokovnjake v okviru hitrih zmenkov s strokovnjaki.

Konferenco bo z zanimivim predavanjem “Moč zmagovalne miselnosti” zaključila Alenka Kaštrun.

Študentska konferenca je namenjena vsem študentom Univerze v Ljubljani.

Udeležba je brezplačna, število mest je omejeno, potrebna je prijava.

Študentom Fakultete za upravo se z udeležbo prizna 1 kompetenčni dogodek za prakso (podrobnejše pogoje najdete pri programu konference).

Program in prijava>>

Vabljeni v čim večjem številu!